Impresszum

Elérhetőségek:

Név:  Amelo-Invest Kft.

Ügyvezető: Dr. Székely Zsolt

Székhely: 1116 Budapest, Abádi tér 1-2

Telefon: +3612045912

Email: info@amelo.hu


Cégadatok:

Adószám:  11773157-2-43

Tárhely szolgáltató: Mediacenter Hungary Kft.
6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Email cím: mediacenter@mediacenter.hu


Minden jog fenntartva

Az Amelo-Invest Kft. honlapján bemutatott összes tartalom (kép, szöveg, ár és minden egyéb információ) a weboldal elkészítésének, ill. frissítésének időpontjában volt aktuális és tájékoztató jelleggel bír. Az Amelo-Invest Kft. fenntartja a későbbi változtatások jogát. A weboldalon közölt árak kizárólag informatív jellegűek. Az Amelo-Invest Kft. és a honlap szerkesztői különös gonddal állították össze az itt közölt információkat, de az ezek felhasználásából, vagy esetleges tévedésekből adódó kár bekövetkeztéért semmiféle felelősséget nem vállalnak.

A honlap teljes egésze (információk, képek) szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása csak személyes célra megengedett, a szerzői jog az Amelo-Invest Korlátolt Felelősségű Társaságot és Dr. Székely Zsoltot illeti. A honlap tartalmának idézése, sokszorosítása az Amelo-Invest Kiadó Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.
Az Amelo-Invest Kiadó Kft. honlapjóan elhelyezett – külső portálokra irányuló – linkekhez tartozó weboldalak, valamint az amelo.hu domainra irányított linkekkel rendelkező webportálok tartalmáért az Amelo-Invest Kft. nem vállal felelősséget.